Sage extract - neurogenerative

Reference:

RON119.45

Full Sage extract of sage and calendula officinalis, obtained by extraction in catalytic reactor.
The product contains sage, calendula officinalis, sunflower oil (high oleic), cold pressed safflower oil.
All ingredients from our own culture.

Quantity

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Extract Integral Salvie - Instructiuni utilizare

 

Presentation mode: 100 ml black glass bottle with sealed plastic cap. Dropper included (basically the dropper is not required).

 

Origin: 100% plants.

Obtained from selected plants (organically certified) and produced in Dor Marunt, Romania.

Substanta activa

Mg/100 ml

Anti-oxidant Caffeic acid

200

Anti-oxidant Rosmarinic acid

900

Anti-oxidant  Quercetin

900

Acid ursolic

450

Borneol

1000

Beta Tujeone

600

1.8 Cineole

1200

Camphor

680

Rutin

600

Pinene

250

Humulene

200

VIT E

20

Uleiul utilizat in extract este ulei presat la rece din cultura proprie (100%). Compozitia: Extract uleios in reactor catalitic din Salvie si Galbenele, ulei de floarea soarelui si sofranel.

Produsul este extras folosind ulei din seminte de floarea soarelui si sofranel ca solvent (selectia solventului tine de afinitatea substantelor active din planta si sinergia dintre acestea si procesul de metabolizare a substantelor active). Ulei obtinut prin infuzare in reactor la presiune mare si temperatura controlata pe parcursul a 6 cicluri succesive. Filtrare in filtru centrifugal @3.5 barg. Produs pasteurizat la temperatura joasa. Uleiul de salvie) este obtinut printr-un proces care nu necesita distilare cu alcool, fractionare cu CO2 sau alte chimicale

Storage conditions:

The product must be kept cold and administered as prescribed by your doctor. It is desirable to keep the bottle in the refrigerator in a plastic bag. After use, store the bottle in the same space. The low temperature helps to preserve the stability of the components.

ATTENTION: If it’s kept at a temperature below 10 degrees C, the product solidifies due to the presence of vegetal waxes. The oil is consistent as butter. To use the oil it is necessary to place the bottle in a warm water pot for 10 minutes. Somewhere around 25° C the oil becomes liquid. At ambient temperatures, the oil may contain 10-11% of solidified waxes. Shake the bottle gently before use as the terpenes and part of the flavonoids remain in the liquid fraction.

Clarifications about constituents:

The oil contains Ursolic Acid, coffeic Acid, borneol and Beta Tujeone among others.

The product does not contain synthetic flavorings or preservatives.

The product is pasteurized at low temperature.

The product contains 2% 1.8 Cineole and 0.45% Ursolic Acid. The total content of plants is 8% of the bottle’s volum. The oil is a saturated oil.

Authorization of raw material:

“Domnita Maria” Farm is authorized to grow hemp and to process it (including organic certification).

ATTENTION: For additional information and research internationally available, you can access the available books on our site in the "Information Documents" start bar. Right click on the link you are interested in and open the desired document in pdf format. The books attached to the site provide very clear information about the action of cannabinoids, flavonoids, terpenes, etc.

Dosage and Administration:

The product improves central nervous system performance, helps increase the ability to concentrate and learn in the short term in healthy subjects and functions as a neurogenerator for patients diagnosed with Alzheimer's or Parkinson's. The product helps to improve cognitive performance in the degeneration suffered by patients with diabetes.

The product improves the performance of the Central Nervous System (memory, concentration and learning capacity) in healthy subjects 2-4 hours after administration.

 

Regarding the administration this must be done on the basis of 3 parameters:

- age; body weight, affection, general health

Usually a bottle reaches between 10 and 22 days.

 

 

Produsul imbunatateste performantele sistemului nervos central, ajuta la cresterea capacitatii de concentrare si invatare pe termen scurt in cazul subiectiilor sanatosi si functioneaza ca un neurogenerator pentru pacientii diagnosticati cu Alzheimer sau Parkinson. Produsul ajuta la imbunatatirea performantelor cognitive in cazul degenerariilor suferite de pacientii cu diabet.

 

Produsul imbunatateste performanta Sistemului Nervos Central (capacitatea de memorare, concentrare si invatare) in cazul subiectiilor sanatosi la 2-4 ore de la administrare.

 

In ceea ce priveste admininstrarea aceasta trebuie facuta pe baza a 3 parametrii:

- varsta; greutate corporala, afectiune, starea generala de sanatate

Uzual o sticluta ajunge intre 10 si 22 zile.

Administrarea se face de 2ori pe zi – dupa masa. Se ia cu apa (fara suc, cafea sau ceai- doar cu apa). La administrare inainte de inghitire se clateste bine cavitatea bucala timp de 30 de secunde dupa care se inghite. Testele in-vitro  au aratat eficienta exceptionala a produsului in contolul gingivitei si al procesului de formare a cariilor. Folosirea zilnica asigura o dantura fara carii (daca igiena normala este respectata).

Uleiul are un gust herbal specific. Mirosul este intens herbal, specific (unic) concentratului de salvie.

Varsta

(ani)

ml

/zi

Greutate

Corporala (kg)

ml

/zi

Afectiune

ml

/zi

Doza zilnica

10

2

10

2

Inainte de examen sau licenta

0

Se administreaza 4-5 ml cu 2 ore inainte de activitatea planificata

20

2

20

2

Alzheimer

3

 In cazul persoanelor cu Alzeimer si Parkinson imbunatatirea capacitatii cognitive va fi vizibila la 7-10 zile de la administrare.

30

2

30

3

Diabet tip 1/2

2

40

2

40

3

Parkinson

3

50

2

50

4

Dementa

3

60

2

60

4

Pierderea memoriei cauzate de morfina

4

70

2

70

5

Meningita cronica

5

80

2

80

5

Sindrom de oboseala post-virala

3

90

2

90

6

Pierderi de memorie

4

Produsul se administreaza o perioada de maxim 6 luni urmata de 2 luni repaos. Daca performanta cognitiei scade se reia tratamentul.

 

Exemplu de calcul: Pacient 50 ani diabet zaharat, 90 kg cu pierderi de memorie: 2 ml+6ml+2ml=10 ml pe zi in 2 doze egale de 5 ml.

 

Pentru a administra in mod mai placut uleiul (doza de 5 ml de ex) se poate amesteca cu 10-20 gr branza (de capra cat mai slaba sau vaca degresata) cu mixerul. Se amesteca pana devin o crema. Se lasa 10 minute. Se administreaza oral. (In acest fel senzatia de greata dispare complet). Reteta este Budwig. Foarte eficienta la nivel de imbunatatire a tolerantei produsului.

Administrare si Contraindicatii: A se evita administrarea de antioxidanti (de ex vic C intravenos) in paralel cu acest produs. A nu se administra complexe de vitamine in paralel cu extractul din Salvie si Galbenele.

Daca pacientul administreaza indometacin, din cauza prezentei acidului ursolic in produsul uleios, indometacin-ul nu mai este necesar. Pacientul poate opria administrarea indometacin-ului.

Administrarea in timpul sarcinii sau alaptarii -nu se administreaza in timpul sarcinii sau alaptarii.

Reactii adverse:  Produsul prezinta o foarte buna metabolizare fara a cauza efecte adverse notabile. In doza de maxim 6 ml pe zi produsul este perfect tolerat si de copii. La o doza de 15 ml pe zi produsul poate sa cauzeze reactii alergice usoare- umflari ale gatului si dificultati la inghitire. Daca astfel de reactii apar in situatia administrarii unei mari cantitati din produs, contactati medicul si prezentatii acest prospect astfel ca medicul sa intelega produsul adminstrat.

Termen de garantie: Termenul de garantie este de un an de la data fabricatiei (inscrisa pe sticla) sau 3 luni de la data deschiderii.

Mijloc de administrare: Produsul are o lingurita de administrare de 5 ml! Se poate folosi lingurita pentru dozare.

Alte mentiuni: dupa clatirea bucala si administrare, pacientul se poate spala cu periuta si pasta de dinti pentru a indeparta gustul de planta specific. De dorit periajul sa intervina la min 30 min pentru ca extractul sa actioneze asupra bacteriilor din cavitatea bucala.

 

Pentru pacientii sanatosi nu este necesar mentinerea unei doze zilnice pentru imbunatatirea capacitatii cognitive! Produsul se ia doar in perioadele mari de stres. Atunci cand este necesar nu continuu.

 

 

No customer reviews for the moment.

16 other products in the same category: